Falcao za Cavanija?

Slijedi li veliki trejd između Uniteda i PSG-a?

Ako je vjerovati najnovijim špekulacijama koje stižu iz Francuske, Manchester United mogao bi na ljeto kupiti Radamela Falcaa i odmah ga poslati u PSG u zamjenu za urugvajskog napadača Edinsona Cavanija.

Najavu ovog iznenađujućeg transfera donosi je francuski L'Equipe, navodeći kako nije nerealno da se spomenuta zamjena i ostvari.

Cavani od odlaska iz Napolija nije pronašao pravu formu i u PSG-u više nemaju toliko strpljenja, dok je slična, ako ne i gora situacija s Falcaom koji povremeno nije u prvom planu kod Louisa van Gaala.

Radi o dvojici klasnih napadača koji još uvijek imaju veliku tržišnu vrijednost. United ima opciju kupnje Falcaa po isteku posudbe, a zamjena za Cavanija mogao bi im biti pun pogodak, jer evidentno je da se obojica nisu snašla u novim sredinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.