Zvanično predstavljen

Katanec u Speziji, Zrinjski traži novog stopera

Čelnici mostarskog Zrinjskog krenuli su u potragu za novim defanzivcem, nakon što je Matija Katanec i zvanično predstavljen kao novi igrač Spezije. 

Ovaj 24-godišnji hrvatski internacionalac nakon obavljenog ljekarskog pregleda potpisao je ugovor, a potom i odradio prvi trening u momčadi Nenada Bjelice. 

"Matiji nismo željeli praviti mnogo problema prilikom odlaska i Zrinjski se zadovoljio s cifrom koju je izdvojio italijanski klub. O samoj cifri ne želimo otkrivati detalje, ali zadovoljni smo", kazali su nam iz Zrinjskog. 

Katanec je tokom igranja u BiH još nosio dresove Gradine i Radnika iz Bijeljine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.