Foto: epa.eu

Gdje će španski golman?

De Geinu budućnost neće odlučiti novac?

Oko sjajnog španskog golmana na golu Manchester Uniteda Davida de Gee diglo se mnogo prašine, a pojedini otočki ali i španski mediji pisali su kako bi se ovaj čuvar mreže mogao preseliti na Santiago Bernabeu, a uz doplatu u suprotnom pravcu bi krenuo Gareth Bale.

Nekadašnji golman Atletico Madrida sve je dodatno podgrijao izjavom koju prenosi Mirror, a u kojoj je španski golman kazao kako novac neće biti glavni i motivirajući faktor kada se radi o njegov budućnosti.

Šta je sa tim konkretno mislio teško je reći, ali sigurno je da se sjajni čuvar mreže u budućnosti želi boriti za trofeje, a ne sa ekipom u koju je uloženo više od 200 miliona funti ispadati u šesnaestini finala FA Cupa od niželigaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.