Debitovao kod Mourinha

Rijeka dovodi bivšeg fudbalera Real Madrida

Rijeka već uveliko radi na slaganju momčadi za drugi dio sezone, a najbliži dolasku na Kantridu je Alejandro Fernández Iglesias iz Espanyola. 

Sportski direktor Rijeke već je potvrdio da je u pregovorima s ovim 22-godišnjim fudbalerom, a ono što je posebno interesantno, jeste da je 2011. godine debitovao za prvi tim Real Madrida.

U igru ga je uveo tadašnji trener Jose Mourinho, no to mu je bio posljednji nastup u kraljevskom klubu. Njegova naredna destinacija bila je Espanyol, u čijem dresu je ove sezone odigrao svega četiri utakmice.

Također, nastupao je i za juniorsku reprezentaciju Španije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.