NK Široki Brijeg

Petogodišnji ugovori

Široki Brijeg potpisao ugovore sa trojicom juniora

Široki Brijeg prvoj momčadi priključio je tri igrača iz juniorskog pogona, a radi se o Luki Menalu, Stjepanu Lončaru i Luki Jurčiću koji su sa jesenjim prvakom potpisali petogodišnje ugovore. 

Sva trojica su istaknula kako im je čast što im je pružena prigoda dokazati se u dresu Širokog Brijega, dok je sportski direktor Dalibor Šilić kazao je kako su na Pecari izuzetno ponosni na rad omladinske škole i njezina voditelja Tonija Karačića, odnosno činjenicu da je svake godine sve više mladih igrača u prvoj momčadi.

Šilić je dodao kako će Lončar i Menalo ići na pripreme s prvom momčadi u Antalyju i svakako dobiti svoju prigodu za nametnuti se te da bi tamo išao i Juričić da nije povrijeđen.

Na konferenciji za medije najavljena je i današnja prijateljska utakmica sa Cibalijom, kao i tradicionalna „Plava noć“, koja će ujedno biti donatorska, odnosno na njoj će se prikupljati sredstva za izgradnju krova na sjevernoj tribini stadiona Pecara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.