Deset najboljih ulova bivšeg igrača Liverpoola i Arsenala

Najveći zavodnik Premiershipa: Jermaine Pennant

O. Lekić

Ako bi se biralo između igrača koji su ostavili naslabiji utisak u dresu Liverpoola i Arsenala, Jermaine Pennant sigurno bi bio u samom vrhu ove liste. Međutim, iako je osvojio dva Community Shield trofeja, Pennanta na otoku ne pamte po fudbalskim uspjesima. Njegovi stvarni trofeji su u krevetu, a lista je zaista nevjerovatna.

Alice Goodwin

Pennatove trofeje počinjemo od njegove trenutne supruge, glamiur modela Alice Goodwin. Goodwin je studirala engleski jezik i pedagogiju kada su je otkrili lovci na talente Daily Stara na plaži u Bournemouthu. Jedan od upečatljivijih uspjeha joj je proglašenje za najzavodljiviju topless djevojku godine u Zoo magazinu.

Chanelle Hayes

Chanelle Hayes engleska je TV zvijezda, pjevačica i model. Slavu je stekla 2//7. godine kada je sa 19 godina nastupila na tamošnjoj verziji Big Brothera. Trenutno vodi poslastičaski posao u Wakefieldu i ponekad se pojavljuje na TV-u.

Anara Atanes

Anara Atanes sada je djevojka Samira Nasrija. I ona je model i pjevačica i to u “poznatoj” grupi Fanfare. Osim Pennanta i Nasrija viđala se i sa Freddie Ljungbergom, ali ne voli čuti da joj je profesija da bude djevojka fudbalera. “Ja sama zarađujem svoj novac”, rekla je jednom prilikom. 

Jennifer Metcalfe

Jennifer Metcalfe je engleska glumica, a najpoznatija uloga joj je u sapunici Hollyoaks gdje je imala jednu opd uloga punih osam godina od 2006. do 2014. godine. Vlasnica je butika u Liverpoolu, a radila je i kao instruktorica fitnessa.

Amii Grove

Kao i Pennantova supruga, Amii Grove je talentovani glamur model. Ima sličnu karijeru kao Goodwin, te se i ona pojavljivala u Zoo i Nuts magazinima, FHM-u, The Sunu i sličnim. Prijavljivala se za titulu Miss Bikini svijeta, te Miss Engleske, ali nije pobijedila. FHM magazin ju je 2007. godine stavio na 66. mjesto na top listi najsexy žena svijeta.

Candy McCulloch

Pennant se očigledno voli vratiti na mjesto gdje pronalazi kvalitetne partnerice. Tako je nakon Jennifer Metcalfe povezan sa još jednom zvijezdom serije Hollyoaks Candy McCulloch. Ipak, veću slavu Candy je stekla po tome što se zabavljala za britanskim reperom Profesorom Greenom.

Lara Murphy

Sa Larom Murphy Pennant je bio vjeren kada je upoznao svoju sadašnju supruku Alice Goodwin i zbog nje je ostavio. Iz ove veze imaju i sina Treya, ali baš u vrijeme raskida Pennant je dopspio na naslovnice kada je propustio njegov rođendan da bi u svoj dom uselio Alice Goodwin. Malo prije toga, Lara je za Pennanta izjavila ja je “najbolji otac na svijetu”.

Brooke Healey

Još 2007. godine mediji u Engleskoj brujali su o izjavi Brooke Healey: “Tokom sexa sa Jermaine Pennantom osjećala sam se kao bombona koja skakuće na madracu.”

Lucie Gardner

Lucie Gardner je još jedna manekenka u nizu. Također i Pennant je za nju bio samo još jedan fudbaler u nizu. Bila je zaručena za igrača Manchester Uniteda Lee Sharpea kada je on imao 37, a ona 23 godine. Ipak, samo samo tri mjeseca nakon vjeridbe prekiunula je vezu.

Emily Oldfield

Emily Oldfield je glumica i model, može se reći standardne profesije, ali nešto starija od Pennantovog prosjeka. Trenutno ima 36 godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.