Nogometaš Širokog za SportSport.ba

Ivanković: Uradit ćemo sve da ostanemo prvi

Jure Ivanković ekipu Sarajeva vidi kao najvećeg favorita uz Široki za naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

“Prva nam je utakmica i trebalo nam je vremena da se adaptiramo jer je vrijeme bitno drugačije. Bili smo malo i umorni od puta. No, sve u svemu možemo da budemo zadovoljni i mislim da smo zasluženo pobijedili", kazao nam je Ivanković, te je dodao:

“Ovdje u Antaliji je sve na vrhunskom nivou, a bit će nam veći problem da se priviknemo na uslove koji nas čekaju po povratku u našu domovinu”.

“Trudit ćemo se svim silama da ostanemo na prvom mjestu do kraja sezone. Sarajevo će nam biti najveći konkurent, ali ne bih otpisivao ni Zrinjski, a ni Željezničar, koji zna kako osvajati trofeje”, ističe Ivanković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.