Otac Keylora Navasa tvrdi

"Moj sin je pravi borac, ostat će u Realu"

Edmir Škorić

Kostarikanski golman Keylor Navas nema namjeru uskoro napustiti Real Madrid.

Navas ne brani često u Realu od kada je ljetos došao iz Levantea poslije izuzetno zapažene uloge na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Za Navasa je interes pokazao Liverpool, no njegov otac je oktrio da će se zadržati još neko vrijeme u španskoj prijestolnici.

"Keylor mi je rekao da ne ide iz Reala. Sretan je u Madridu. On je pravi borac koji želi naporno raditi i osvajati trofeje", kazao je Keylorov otac Freddy za La Nacion, dodavši:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Svjestan je kako se mora dobro namučiti za mjesto. Prihvatio je takav izazov. U štampi piše da nije dovoljno dobar, ali vjerujte da je jak i da će sve to izdržati.

Navas je za Real branio ukupno na sedam utakmica od ljeta, a na dvije nije primio gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.