Povrijedio se

Zrinjski bez Simeunovića protiv Slavije

Fudbaleri Zrinjskog nakon Istria Winter Cupa vratili su se u Mostar, gdje su nastavili pripreme za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH. 

Trener Mišo Krstičević u prvoj utakmici protiv Slavije neće moći računati jedino na Denija Simeunovića koji se žali na povredu tetive.

Brzonogi veznjak u utorak je bio podvrgnut pregledu magnetskom rezonancom i preporučeno mu je strogo mirovanje u trajanju od 15 dana.

“Bol nije takva da ne bih mogao izdržati trening, ali u tom slučaju bih riskirao puno ozbiljniju povredu, a samim tim i puno dulju pauzu. Žao mi je zbog toga, naravno, ali najvažnije mi je da ozljedu napokon ostavim iza sebe", kazao je Simeunović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.