Legenda Bayerna

Franz Beckenbauer pao na skijanju, za sve je kriva magla

Franz Beckenbauer, počasni predsjednik Bayerna, pored svoje prve ljubavi fudbala veliki je i ljubitelj skijanja.

Ipak, ovoga puta je zbog skijanja legendarni Kaiser propustio 75. rođendan bivšeg predsjednika Bayerna Fritza Scherera, a u studiju Sky Sporta gdje je gostovao kao stručni komentator stigao je "našminkan".

Razlozi za ovo kriju se u padu prilikom skijanja koji je Beckenbauer doživio prilikom skijanja, a za sve je navodno kriva gusta magla zbog koje je vidljivost na stazi bila smanjenja.

"Vrijeme je bilo dosta promjenljivo, a onda se iznenada na nekih 2200 metara nadmorske visine navukla magla. Od jednom ništa više nisam vidio pa sam pao bukvalno na glavu i na moju desnu stranu", rekao je Kaiser koji je srećom prošao bez ozbiljnijih povreda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.