Trener Širokog Brijega

Musa: Prvenstvo želimo otvoriti pobjedom u Bijeljini

Fudbaleri Širokog Brijega uspješno su okončali pripreme u Antalyji, gdje su odigrali nekoliko pripremnih utakmica. 

Trener Slaven Musa istakao je da su u Turskoj imali vrhunske uvjete, te naglasio da je osnovni cilj njegove momčadi ostvariti pobjedu u Bijeljini i krenuti u prvenstvo s tri boda. 

"U Turskoj smo imali vrhunske uvjete, od terena, protivnika, pa do hotela i vremena. Što se tiče samih utakmica, ostvarili smo dobre rezultate, ali to ništa ne vrijedi. Nama je prvi i osnovni cilj da krenemo u prvenstvo sa tri boda, da pobijedimo u Bijeljini i za to se spremamo. Imamo još dvije sedmice da iskristaliziramo prvih jedanaest", kazao je Musa. 

Musa u susretu protiv Radnika neće moći računati na Pandžu i Zakariću, a velika stvar za Široki Brijeg bit će povratak Ćorića koji se oporavio od povrede. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.