Bljesak

Želi u inostranstvo

Crnov odbio produžiti ugovor sa Zrinjskim

Ivan Crnov, jedan od najboljih fudbalera u kadru Zrinjskog, odbio je produžiti ugovor sa mostarskim timom. 

Premda su u Zrinjskom bili više nego optimistični oko ishoda pregovora, ovaj 25-godišnji fudbaler nije želio produžiti ugovor i na ljeto će otići kao slobodan igrač.

Crnov je u kratkom razgovoru za SportSport.ba naglasio je da je pripremljen na najgori epilog koji ga može sljedovati, a odnosi se na neigranje u narednoj polusezoni i treniranje s juniorskim pogonom. 

"Kruže priče da ću na posudbu u Branitelj, ali nema ništa od toga. Ukoliko ja to ne želim, ne mogu me prisiliti. Nisam želio produžiti ugovor sa Zrinjskim i još uvijek čekam odluku Uprave kluba da li ću biti na raspolaganje u narednoj polusezoni. Ovo su definitivno najduža dva i pol mjeseca u mom životu i iskreno pripremio sam se na najgore", kazao je Crnov za SportSport.ba, a potom dodao:

"Cilj mi je odlazak u inostranstvo. Ima nekih ponuuda i moj zastupnik već je u pregovorima sa Dinamom iz Minska. U narednim danima trebalo bi biti poznato više stvari", dodao je Crnov. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.