Meta je bio Martin Demichelis

Luis Suarez željan "svježe krvi", ponovo grizao?

Luis Suarez se na pravi način vratio u Englesku. U pobjedi svoje Barcelone od 2:1 na Manchester Cityjem u okviru osmine finala Lige prvaka urugvajski napadač je postigao oba gola za Katalonce.

Urugvajac je u Engleskoj bio poznat i po prgavosti, a da je to očito neizostavni dio njegovog karaktera pokazao je i na utakmici protiv Građana. 

Poznat kao ljubitelj "dobrog ugriza" Suarez je i sinoć sve ljubitelje fudbala u Engleskoj a i šire podsjetio na to kako je u aprilu 2013. godine ugrizao fudbalera Chelseaja Branislava Ivanovića. Da stvar bude gora Suarez je na Svjetskom prvenstvu isto učinio i defanzivcu Italije Giorgiju Chielliniju.

Da nije zaboravio da grize Suarez je pokazao i protekle noći, a njegova meta je ovoga puta bio Argentinac Martin Demichelis. Iako se snimka prilično mutna, pokušajte sami procijeniti da li se radilo u ugrizu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.