Napadač Palerma za kojim ludi Evropa

I Borussia Dortmund se zanima za Dybalu

Mladi argentinski napadač Paulo Dybala je ove sezone zaludio fudbalsku Evropu, pa se svakodnevno piše o tome kako ga traže mnoga velika imena.

Posljednji velikan koji se dovodi u vezu sa dovođenjem Palermovog 21-godišnjeg fudbalera je Borussia Dortmund, koja na ljeto planira ojačati svoj napad.

Borussia je i u januaru pokazala zanimanje za ovog fudbalera ali je tada situacija bila nešto drugačija. Palermo nije puštao Dybalu da ide, ali bi na ljeto trebao imati odriješene ruke u pronalasku novog angažmana.

"Mnogi engleski klubovi i francuski prvak PSG su me pitali za Dybalu. Može ići ovog ljeta", rekao je Zamparini.

Sama izjava predsjednika Palerma dovoljno govori o tome koliku će konkurenciju Borussia imati. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Na Milionerima je sada da duboko zavuku ruku u džep, ali i da se potrude da u ovoj sezoni nekako izbore Evropu. 

Teško je očekivati da Argentinac odabere klub koji neće igrati u najjačim evropskim takmičenjima, bez obzira što je riječ o istinskom velikanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.