Sportski direktor Hajduka

Vučević: Sušić je najbolji igrač Hajduka

Hajduk je potpisao novi ugovor s Tinom Sven Sušićem, a na današnjoj službenoj promociji o bh. reprezentativcu biranim riječima govorio je sportski direktor Goran Vučević. 

Vučević je istakao da je Sušić najbolji primjer za mlade igrače Hajduka, obzirom da je svojim postao lider i najbolji igrač momčadi. 

"Tino je pokazao svoj talenat u kontinuitetu i smatram da je igrač velikog karaktera. Svojim zalaganjem i onim što je pokazao došao je i do reprezentacije, bio je na Svjetskom prvenstvu i najbolji je igrač Hajduka u protekloj sezoni. Danas je lider naše momčadi, te najbolji primjer za naše mlade igrače", kazao je Vučević, a potom dodao:

"Što se tiče njegove prodaja, igrača prodaje kontinuitet i jednostavno prodaja dođe sama od sebe. Trčati za nekom prodajom je jednostavno pogrešno. Tino je jako pametan momak i svjestan je da ga samo kontinuitet boljih igara vodi u nešto čime će sutra biti zadovoljan."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.