Trener Širokog Brijega

Musa: Vjerujem u tri boda protiv Radnika

Široki Brijeg drugi dio sezone u Premijer ligi BiH želi otvoriti pobjedom, a sutrašnja prepreka izabranicima Slavena Muse bit će Radnik iz Bijeljine. 

Trener Širokog Brijega uoči ovog susreta morat će napraviti nužne izmjene u igračkom kadru. 

"Odradili smo dobre pripreme i sad u prvenstvu ćemo moći vidjeti kako će sve izgledati. Cilj je da krenemo s pobjedom, osvojimo tri boda i ide nam u prilog što će utakmica biti odigrana u Ugljeviku, a ne u Bijeljini. Jedino što nam ne ide u prilog su problemi s igračkim kadrom. Zakarić i Pandža imaju kartone, dok će Markovića i Ćorluku morati zamijeniti Barišić i Brazilac Tai. Ja vjerujem da ćemo mi pružiti kvalitetnu partiju i osvojiti tri boda", kazao je Slaven Musa. 

Inače, Široki Brijeg je jesenji dio prvenstva okončao na liderskoj poziciji s 34 osvojena boda, dva više od drugoplasiranog Sarajeva. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.