Šprdaju se sa "Malim zelenim"

Diego Armando Mamadona, tako ga zovu sada!

Legendarni argentinski fudbaler Diego Armando Maradona našao se na meti raznih ismijavanja nakon pojavljivanja u javnosti poslije operacije "zatezanja lica".

Estetske operacije na licu Diega Maradone nisu prošle neprijećeno. Uostalom, to je ono što je i želio, inače se ne bi ni usudio otići "pod nož". Učinio je to, pišu mediji širom svijeta, kako bi zadovoljio svoju 30 godinu mlađu djevojku Rociju Olivu.

Jedan od najvećih igrača u historiji fudbala možda se i ne bi odlučio na operaciju da je znao kakvo će zgražavanje izazvati, pogotovo na internetu.

Njemački list Bild ga je Argentina nazvao "Mamadona", a sporne su bile usnee na jednom pojavljivanju na TV ekranima. Izgledao je kao da ima karmin, a donedavno je imao bradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.