L'Equipe piše

Totalni promašaj: Falcao u junu napušta Old Trafford

Francuski L'Equipe piše o tome kako će Radamel Falcao na kraju sezone napustiti Old Trafford.

Glavni razlog za to je činjenica da Kolumbijac u Manchester Unitedu nije pokazao ono što se od njega očekivalo, a u prilog svemu ovome ide i nedavna izjava Louisa Van Gaala.

Trener Uniteda izjavio je da u svojoj ekipi nema igrača koji će postići dvadeset golova u sezoni, u kojoj je aludirao upravo na Falcaoa.

Spominje se i to da je holandski stručnjak od Kolumbijca odustao još u februaru, kada Falcao nije uspio napraviti prevagu na terenu protiv nižerazrednog Prestona.

Falcao se u Unitedu nalazi na posudbi iz Monaca i vrlo je vjerovatna opcija da će se Kolumbijac svoju karijeru nastaviti na posudbi u nekom drugom klubu, jer teško da je neko sada spreman platiti bogatstvo za njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.