Na Marakani ostaju bez sponzora

Gazprom otpisao Crvenu Zvezdu?

Srbijanski mediji danas donose vijest da bi Crvena Zvezda mogla ostati bez generalnog sponzora Gazproma.

Razlog tome je činjenica da su u kompaniji NIS u 2014. godini zaradili 42% manje novca nego godinu ranije, pa će se morati preispitati povodom sponzorskih ugovora.

Od istog scenarija strahuje i KK Partizan, čiji je NIS glavni sponzor, ali se navodi da crnobijeli imaju mnogo veće šanse da "prežive" otpisivanje partnera koje ova kompanija sprema.

"Kada je u pitanju fudbal, potrebno je postići neki uspjeh da bi se ugovor opravdao. Što se košarke tiče, sa ljudima iz Partizana ćemo sjesti i pregovarati o novom ugovoru", riječi su Kirila Kravčenka.

Zanimljivo je i to što Zvezdi, očito, nije pomogla ni šampionska titula osvojena nakon punih šest godina Partizanove dominacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.