Najpoznatije dame koje su bile sa CR-om

Od početka karijere do danas: Djevojke Cristiana Ronalda

A. Haznadarević

Otkad je objavljeno da je službeno najbolji fudbaler svijeta Cristiano Ronaldo ponovo sam, slavni Portugalac se gotovo svakoga dana dovodi u vezu sa nekom novom ljepoticom. Svi se sjećaju njegove posljednje dugogodišnje djevojke Irine Shayk, ali od ulaska u profesionalne fudbalske vode 2002. godine do danas, Ronaldo je bio još sa mnoštvom atraktivnih djevojaka. Iako ih je teško sve nabrojati, neke od njih su posebno poznate javnosti.

Merche Romero

Još jedan model Merche Romero, rođena je u Andori 1976. godine, a većinu životnog vijeka provela je u Portugalu. U vezi s Portugalcem je bila 2006. godine, tokom njegove treće sezone u redovima Manchester Uniteda.

Karina Bacchi

Brazilski model Karina Bacchi, rođena je 1978. godine u Sao Paolu, a modelingom se počela baviti još od dječijih dana. Glumila je u nekoliko TV sapunica, napisala 2 knjige, a 2006. godine se fotografisala za "Playboy". Ljeto 2007. godine je provela sa današnjim igračem Real Madrida.

Mirella Grisales

Atraktivna Kolumbijka rođena 1979. godine u Medellinu, pažnju javnosti je privukla ulogama u nekoliko domaćih TV sapunica. Djevojka je kojoj se čuveni CR ponovo vraćao, budući da su bili skupa prvo 2007. godine, a zatim i u ljeto 2008. godine.

Nereida Gallardo

Zahvaljujući ranijoj vezi sa Sergijom Ramosom, ova Španjolka je i od ranije poznata široj javnosti. Sa Ronaldom se navodno upoznala tokom ljetovanja na Mallorci, te su u vezi bili od januara pa do jula 2008. godine. Nakon njihovog prekida, ova djevojka je još jednom dospjela u centar pažnje medija kada je pokušala "očitati bukvicu" svom bivšem dečku, ali su je njegovi tjelohranitelji onemogućili da mu priđe.

Niki Ghazian

"Perzijska barbi", kako je zovu, Niki Ghazian je rođena Iranka odrasla u Los Angelesu. Radeći kao model kupaćih kostima postala je poznata, a posebno je došla u centar pažnje javnosti kada je otkrila da se u julu 2008. godine viđala sa Ronaldom, dok se oporavljao od operacije članka.

Letizia Filippi

Italijanka koja je postala poznata još 1994. godine, kada je proglašena za treću pratilju na izboru za Miss Italije, posebno je poznata po svojoj karijeri foto modela. Upoznala se sa današnjim kapitenom Portugala 2008. godine, na jednom partyju upriličenom na jahti.

Luana Belletti

Rođena 1986. godine u brazilskom Cascavelu, Luana Belletti je sestra bivšeg fudbalera Chelseaja i Barcelone Juliana Bellettija. Živjela je nekoliko godina u Londonu, i to baš u vrijeme kada je Cristiano Ronaldo nosio dres premierligaškog velikana Manchester Uniteda. 2009. godine je navodno bila jako blizu vjeridbe sa portugalskom zvijezdom.

Paris Hilton

Nasljednica čuvenog lanca hotela kojoj je slavu donijelo samo njeno prezime, imala i mnogo angažmana kao model, a čak se okušala i u muzičkim vodama. U junu 2009. godine, Paris Hilton je snimljena "na djelu" sa Cristianom Ronaldom na jednoj zabavi u Los Angelesu, i to samo nekoliko sedmica pred njegov prelazak u Real i zaključivanje najskupljeg transfera svih vremena.

Raffaella Fico

Italijanska ljepotica rođena u Napoliju, popularnost je stekla nakon učešća u TV šou "Big Brother". 2007. godine je postala Mis Grand Prix, te nastavila privlačiti pažnju italijanske, ali i svjetske javnosti. Sa Cristianom Ronaldom je viđana tokom oktorbra 2009. godine.

Kim Kardashian

Vjerovatno i najpoznatija starleta koja je svjetsku popularnost stekla na sve načine osim nekim konkretnim umijećem. Bivša je najbolja prijateljica Paris Hilton u čijem društvu je upoznala brojne "jake" ljude sa snažnim vezama, što joj je kasnije pomoglo da i sama postane "celebrity" poput njene bivše najbolje prijateljice. U aprilu 2010. godine, Kardashian je boravila u Madridu, te navodno fotografisana kako se ljubi sa Cristianom Ronaldom. Nikada nije potvrđena, a ni demantovana autentičnost pomenutih tvrdnji.

Imogen Thomas

Bivša misica Velsa, od 2003. godine privlači veliku pažnju javnosti. Pored ulaska u kuću "Velikog brata" i navodne objave kućnog video uratka na internetu, ova atraktivna 32-godišnjakinja ipak nije obična celebrity djevojka budući da ima čak dvije diplome, zdravstvenih studija i psihologije. Sa Cristianom Ronaldom je izlazila 2010. godine, a kasnije je dovođena u vezu i s Ryanom Giggsom.

Irina Shayk

Djevojka koja je "najpoželjnijeg neženju" najduže zadržala pored sebe, s obzirom na to da su Irina i Cristiano Ronaldo zajedno bili od maja 2010. sve do decembra 2014. godine. Ruskinja rođena 6. januara 1986. godine, svoju međunarodnu karijeru je započela sa 19 godina, a slabo poznavanje engleskog jezika joj je bila posebno otežavajuća okolnost. Ubrzo je sve krenulo i uspješnije nego što su mnogi očekivali, te je danas jedan od najpoznatijih modela na svijetu.

Vanessa Huppenkothen?

Nakon prekida dugogodišnje veze, Cristiano Ronaldo je ponovo najpoželjniji neženja kojeg mediji konstantno povezuju sa različitim djevojkama. Daleko najatraktivnija meksička novinarka Vanessa Huppenkothen, upravo je jedna od tih dama. Ona je poslovno doputovala u Španiju, gdje je pogledala utakmicu Real Madrida, a nakon toga se našla sa najvećom zvijezdom Kraljeva i napravila intervju. To je bilo dovoljno španskim i meksičkim medijima da pokrenu špekulacije o novom atraktivnom paru, a koliko istine ima u tome, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.