Šala njemačkog lista

Bild: Da li se to Aubameyang ponovo maskirao?

Fudbaleri HSV-a i Borussije Dortmund odigrali su najnezanimljiviju utakmicu 24. kola Bundeslige, makar kada je riječ o mečevima koji su na rasporedu bili u subotu.

Duel pomenutih klubova završen je bez pobjednika, a prisutni navijači na stadionu ostali su uskraćeni za golove.

Milioneri su nakon velike pobjede u rurskom derbiju nad Schalkeom od 3:0 nisu uspjeli upisati novu "tricu". Upravo na tom susretu su Pierre-Emerick Aubameyang i Marco Reus bili ključni ljudi za pobjedu Milionera. Tada su prilikom proslave jednog od golova izvadili svoje maske. Aubameyang je bio Batman, a Reus Robin.

Zbog šale novinara "Bilda" Pierre-Emerick Aubameyang je ponovo maskirao, naime fotoreporter ovog njemačkog lista uslikali su vjevericu na terenu, a onda su se šaljivo zapitali da li se to Aubameyang ponovo maskirao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.