U duelu Bayerna sa Shakhtarom

Besposleni Neuer šetao po centru igrališta

Fudbaleri Bayerna su u srijedu navečer sa visokih 7:0 deklasirali Shakhtar u revanš susretu osmine finala Lige šampiona.

Bavarci su dominirali tokom svih 90 minuta, a koliko je njihova nadmoć bila očita govori i fotografija na kojoj je Manuel Neuer stajao gotovo na centru igrališta Allianz-Arene.

Oni koji redovno prate utakmice Bayerna znaju da ovaj potez njemačkog golmana nije nešto novo i da Neuer često na ovakav način "ubija vrijeme", jer jednostavno ekipa Pepa Guardiole ne dozvoljava svom protivnik da loptu drži u svom posjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.