City ili Barcelona? Mourinhova želja je jasna

Edmir Škorić

Jose Mourinho i njegov Chelsea oprostili su se sinoć od Lige prvaka.

Chelsea je vodio u regularnih 90 minuta uzvrata osmine finala protiv PSG-a, ali je golom Davida Luiza gostujući tim uspio da izbori produžetke.

Potom je Eden Hazard pogodio s bijele tačke, a onda je Thiago Silva zabio nakon ubačaja iz kornera za 2:2 i Plavci su ispali. Mourinho se sada nada da će City proći Barcelonu.

“Nadam se da će City izbaciti Barcelonu jer bi se tako odbranila čast engleskog nogometa, zemlje koju podržavam i u kojoj radim. Bit će jako teško, ali mislim da City ima šanse. Uostalom, ako City ispadne, bit će onda samo koncentrisan na Premiership, a to meni ne odgovara”, kazao je Mourinho za Mundo Deportivo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.