Foto: EPA

Bale odlazi iz Reala?

Gradski rivali iz Manchestera žele zvijezdu Reala

Midhat Šljivak

Nakon što je interes za dovođenje zvijezde Real Madrida Garetha Balea pokazao Chelsea, u igru za angažovanje velškog fudbalera uključili su se i gradski rivali iz Manchestera, City i United.

Engleski mediji konstantno Balea povezuju s ostrvskim velikanima. Pisali o ponudi Chelseaja od 70 miliona eura, a sada tvrde kako oba tima iz Manchestera žele angažovati sjajnog Velšanina.

Čak i mediji u Španiji tvrde kako je Bale na izlaznim vratima kraljevskog kluba. Veliko je nezadovoljstvo Balea situacijom u Realu, gdje je u sukobu s navijačima koji su ga i napali nakon El Clasica.

Navodno, Bale je spreman na kraju sezone da napusti Real, a novi klub bi trebao biti jedan od spomenute trojke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.