FOTO: EPA

Portugalcu 20 miliona eura godišnje

Van Gaal želi Ronalda u timu: Realu nudi 110 mil. eura?

Adnan Beganović

U posljednje vrijeme se mnogo špekuliše o budućnosti Cristiana Ronalda u Real Madridu, a kada se takve priče pojave uvijek se s najboljim svjetskim fudbalerom povezuje i njegov nekadašnji klub Manchester United.

Prema pisanju britanskih medija menadžer Uniteda, Louis van Gaal, želi na Teatar snova vratiti Ronalda, a navodno je spreman "kraljevskom klubu" ponuditi 110 miliona eura na ime obeštećenja.

No, to nije sve, odnosno kako bi i samog Ronalda ponovo privukao u Menchester, holandski stručnjak mu je spreman za godinu dana ponuditi platu od 20 miliona eura.

Podsjetimo, Ronaldo je karijeru počeo u Sportingu odakle je 2003. godine stigao u Manchester. Dres Uniteda je nosio do 2009. godine kada je preselio u Real Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.