Novo ime na treninzima Bayerna

Guardiola na trening priključio igrača porijeklom iz BiH

Antonio Trogrančić, 15-godišnji fudbaler čiji je otac porijeklom iz BiH, jučer je trenirao sa seniorskim timom njemačkog Bayerna. 

Guardiola je za vrijeme reprezentativne pauze odlučio priključiti Trogrančića treninzima, a osobe koje su se našle u Bayernovom kampu prepričavali su kako je trener stalno razgovarao s njim.

Oduševljen zbog druženja sa Lahmom, Danteom, Rafinhom i ostalima bio je i sam Trogrančić, koji je nakon treninga prijateljima prepričavao svoje iskustvo. 

"Očekivao sam da će ići s pola snage na mene, jer sam toliko mlađi i sitniji, a u prvoj akciji me Rafinha odnio da sam letio dva metra", govorio je 15-godišnji fudbaler. 

Iako je Trogrančić vuče porijeklo iz BiH, male su šanse da će nekada u budućnosti nastupati za našu reprezentaciju. Već je imao priliku nositi dresove Njemačke i Hrvatske. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.