Fudbaler Zrinjskog

Crnov: Nadam se pobjedi protiv Željezničara

Derbi susret 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine bit će odigran u subotu na stadionu Pod Bijelim brijegom, gdje domaći Zrinjski dočekuje Željezničar. 

Optimističan uoči ovog susreta bio je vezni fudbaler Zrinjskog Ivan Crnov, koji je u razgovoru za SportSport.ba poručio da se nada pobjedi svog tima. 

"Radili smo mnogo dobro proteklih dana, atmosfera je u ekipi je odlična i mislim da nam derbi dolazi u najboljem mogućem trenutku. Mi mnogo respektujemo Željezničar, ali uz maksimum svih igrača možemo se nadati pobjedi u ovoj utakmici. Bila bi nam od velikoj značaja", kazao je Crnov, te se osvrnuo na dolazak novog trenera.

"Marinović je odlično posložio kockice. Za sedam dana napravio je velike stvari i mi igrači sa velikim zadovoljstvom primili smo svaku naredbu, tako da vjerujem da ćemo na čelu s njim napraviti velike stvari u ovoj sezoni", riječi su Crnova. 

Zrinjski nakon 18. odigranih kola ima svega jedan manje bod u odnosu na drugoplasirani Željezničar. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.