Dinamov Čileanac

Traži ga Juventus, a on želi nazad u Englesku

Napadač Manchester Uniteda na posudbi u Dinamu Angelo Henriquez izjavio je za čileanske medije kako bi se uskoro volio vratiti u Premiership.

"Nadam se da ću se jednog dana vratiti u Englesku. Bio sam slomljen jer sam bio jako blizu prve ekipe, a na kraju sam otišao u Dinamo", rekao je Henriquez, koji se potom osvrnuo na reprezentaciju:

"Teško da ću dobiti poziv, ali i dalje se nadam. Bio bi mi san zaigrati na Copa Americi. U reprezentaciji su neki igrači koji su standardni u najboljim klubovima svijeta, a moje je da se borim".

Angelo Henriquez (20) je dolaskom iz Manchester Uniteda u Dinamo napravio naizgled korak unazad u karijeri, ali je sjajnim partijama u dresu hrvatskog prvaka na sebe skrenuo pažnju slavnog Juventusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.