U duelu njemačkog DFB Pokala

Verbalni duel Spahića i Guardiole okončan uz rukovanje

Aktuelni prvak Njemačke, Bayern iz Minhena, imao je dosta problema u Leverkusenu u okviru četvrtfinala DFB Pokala.

Bavarci su uspjeli savladati Bayer našeg Emira Spahića tek nakon 120 minuta igre. Za Apotekare je bh. reprezentativac odigrao svih 90 minuta igrao, a potom se povrijedio, pa ga je zamijenio Papadopoulos.

Žestok okršaj na terenu bivši kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine pratio je u nastavku s klupe, a u jednom trenutku kada su na travnjaku završile dvije lopte. Ova prilika je dobro poslužila Spahiću da malo obnovi svoje znanje španskog jezika, a verbalni duel između Spahića i Guardiole na kraju se završio uz rukovanje i osmjehe…


Verbalni duel Spahica i Guardiole by RECorderTV

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.