Teške optužbe protiv borca

Felix Sturm pod istragom zbog poticanja na ubistvo!

Adnan Ćatić alias Felix Sturm se suočio sa vjerovatno najtežim danima u svojoj profesionalnoj karijeri, ali ovoga puta problemi nemaju nikakve veze sa ringom.

Tužilaštvo u Koelnu je pokrenulo postupak protiv Felixa Sturma zbog sumnje da je poticao ubistvo Ahmeta Onera, njegovog nekadašnjeg promotora.

"Pokrenuli smo istragu protiv Felixa Sturma, njegovog menadžera i još jedne muške osobe", rekla je tužiteljica Benedikta Kortz za Bild.

O svemu ovome se oglasio i Sturm, koji je istakao:

"Te priče su smiješne, lažne i plasirane s ciljem da mi se napakosti. Ovo su ozbiljne optužbe".

Iz tužilaštva su istakli da sa detaljnijim izvještajem u javnost neće ići sve dok se situacija potpuno ne iskristališe i dok se ne ispitaju sve okolnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.