Da li ste znali...

da izgled arhiva možete prilagoditi na brzi ili opširni pregled prema vašim željama koristeći dugme u gornjem desnom uglu ?

×
Borilački sport

"Kod nas su sve šampioni svijeta, a ne mogu biti prvaci države i nemaju za germe"

Damir Beljo nakon priznanja Saveza profesionalnog boksa u BiH

Savez profesionalnog boksa u BiH sinoć je u Sarajevu uručio priznanja za istaknuti doprinos razvoju profesionalnog boksa u BiH, i to Kemalu Balukoviću, dugogodišnjem sportskom radniku i jednom od začetnika profesionalnog boksa u BiH, te Miri Jerkoviću treneru i sportskom radniku.

"Kod nas su sve šampioni svijeta, a ne mogu biti prvaci države i nemaju za germe"
Damir Beljo prima nagradu za doprinos boksu
Borilački sport

Najpopularniji Bosanac na socijalnim mrežama spreman za svoj MMA debi

Fitness superstar Erko Jun

Ermin Junuzović širom svijeta poznat pod imenom Erko Jun, velika je fitness zvijezda koja svoju popularnost koristi na načine koje bi malo ko očekivao. Nakon što je u svijetu fitnessa dosegao sami vrh, postao poznat širom planete kao fitness model i trener, uveliko se sprema za svoj MMA debi.

Ovaj rođeni Bosanac, koji je kao dječak pred početak rata s porodicom izbjegao u Belgiju i tamo odrastao, pravi je superstar u svijetu fitnessa i daleko najpopularniji Bosanac na društvenim mrežama i ujedno jedan od najpopularnijih Balkanaca sa skoro 4,5 miliona fanova na Facebooku i milionom na Instagramu.

Kao jako uspješan poslovni mladi čovjek, Erko se ne boji ući u bilo kakav izazov koji će mu donijeti uspjeh i zaradu. Posljednji od njih je MMA meč koji uveliko podsjeća na "sapunicu" Conora McGregora i Floyda Mayweathera. 

Ermin kao neko ko se ranije nije borio u kavezu, sukobit će se sa peterostrukim osvajačem titule najjačeg čovjeka svijeta i vlasnikom cijelog niza Guinnessovih rekorda Poljakom Mariuszom Pudzianowskim. Poljski div pred kojeg zaista treba imati hrabrost uopšte stati, u MMA borbama je debitovao prije devet godina i ima 18 mečeva iza sebe, 12 pobjeda i 5 poraza.

Meč će se održati 9. juna u Ergo Areni u Gdanjsku, Poljska, i bit će glavni meč događaja KSW 44.

Najpopularniji Bosanac na socijalnim mrežama spreman za svoj MMA debi
Učitavanje...