Široki Brijeg gostuje Veležu

Musa: Imamo jasan cilj, a to je pobjeda u Mostaru

Ekipa Širokog Brijega će sutra (subota) protiv Veleža u Vrapčićima tražiti novu pobjedu kojom bi ostala na prvom mjestu Premijer lige.

"Stanje u ekipi nam je nepromijenjeno. Tai, Kresinger i Brkalo još uvijek nisu spremni. Sigurno je da nas očekuje teška utakmica. Protivnik je dobar, kvalitetan i rasterećen ali mi imamo svoj cilj, a to je da pobijedimo i osvojimo tri boda", rekao je trener Širokobriježana Slaven Musa i dodao:

"Na utakmici protiv Borca nismo koristili veći broj igrača i umor nam ne može biti nikakav alibi. Moramo biti maksimalno koncentrisani i odigrati dobru utakmicu da bismo došli do tri boda".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.