Fudbaler Širokog Brijega

Zakarić: Želimo postići rani gol i osvojiti tri boda

Fudbaler Širokog Brijega i povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Goran Zakarić istakao je kako je cilj njegovog tima pobjeda na gostovanju protiv Veleža.

"U Banjoj Luci smo odigrali kvalitetnu utakmicu što se posebno odnosi na osam-devet igrača koji ne igraju tako često, a pokazali su da će se do kraja boriti za mjesto u ekipi. I mi prvotimci smo se malo zapitali nakon te utakmice i to nas je podstaklo na još veće zalaganje i na treninzima, ali i na utakmicama", rekao je Zakarić i dodao:

"Očekuje nas jako teška utakmica. Velež je kod kuće dobio i Sarajevo, ali osim toga je odigrao dobro protiv još nekih jakih klubova. Mi idemo tamo s jasnom namjerom da postignemo gol što prije i da se kući vratimo sa tri boda".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.