Oko sokolovo zakazalo

Golmana Dinama Eduardo slušao muziku usred utakmice!?

Nešto detaljnijim pregledom video snimka utakmice između Slaven Belupa i Dinama u Koprivnici prošlog vikenda oni s "oštrijim" vidom prijetili su jedan zanimljiv detalj. Dinamovom golmanu Eduardu iz dresa je visila slušalica…

U 30. minuti totalno nezanimljive utakmice koja je završena s 0:0 kamera je zumirala Portugalca u prvi plan i jasno se vidjela slušalica koja mu je virila iz dresa. Fascinantno je da nijedna od službenih osoba, plaćenih da sve vide, nije shvatila kako je čuvar mreže kluba s Maksimira očito prošvercao slušalice na teren.

Ovaj detalj nije vidjelo čak ni Oko sokolovo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.