Veliki problemi za United

Van Gaal zbog povreda ima glavobolju uoči Chelseaja

Chelsea i Manchester United će se u subotu s početkom u 18:30 sastati na Stamford Bridgeu, a na toj utakmici trener gostiju Louis Van Gaal neće moći računati na gotovo cijelu defanzivnu liniju.

Povrijeđeni su stoperi Marcos Rojo i Phil Jones, dok je suspendovan Jonny Evans. Da stvar bude još gora, tu poziciju mogu igrati Michael Carrick i Daley Blind ali su oni povrijeđeni.

Van Gaal će susret vjerovatno započeti sa Smallingom i McNairom u posljednjoj liniji...

"Ovo je najgori mogući scenarij. Svi su se povrijedili protiv Manchester Cityja. Vjerovatno će Shaw biti na boku u odbrani, a mislim da na Van Persieja još uvijek ne mogu računati jer je nedovoljno oporavljen", rekao je Holanđanin na klupi Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.