Dobre vijesti za njemački klub

Robben u kombinacijama za večerašnji susret

Adnan Beganović

Sjajni holandski reprezentativac Arjen Robben biće u kombincijama trenera Bayerna, Pepa Guardiole, za večerašnji revanš susret četvrtfinala Lige prvaka sa Portom.

Njemački prvak je u prvom susretu pretrpio poraz od Porta (3:1), pa je svoj plasman u polufinale Lige prvaka doveo pod znak pitanja.

Bayern ima velikih problema sa povrijeđenim igračima, no danas za navijače ovog kluba dolaze dobre vijesti. Naime, kako piše Bild, u kombinacijama za večerašnji susret biće Robben, koji najvjerovatnije neće igrati od 1. minute, no svoju priliku čekat će na klupi za rezervne igrače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.