Napušta Manchester United?

Reina poručio De Gei: Nemoj ići u Real Madrid

Španski mediji sve češće pišu o tome da bi David De Gea na kraju sezone mogao pojačati redove Real Madrida. 

Pepe Reina odlučio je svog sunarodnjaka savjetovati da ne ide u Real Madrid, jer prema njegovom mišljenju taj transfer bio bi velika greška. 

"Bolje mu je da ne ide i uvjeren sam da bi prelazak u Real Madrid bio velika greška.  De Gea već sada brani u velikom klubu i morat će dobro da razmisli kako će se njegova karijera razvijati", rekao je Reina za Mundo Deportivo.

Reina je trenutno drugi golman Bayerna, a u redove minhenskog kluba dospio je iz Napolija. U svojoj karijeri još je branio za Liverpool, Villarreal i Barcelonu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.