Modrić bi se na teren mogao vratiti za tri sedmice

Iako je bilo najavljeno duže izbivanje

Modrić bi se na teren mogao vratiti za tri sedmice

Navijači Real Madrida i hrvatske reprezentacije mogu odahnuti. Luka Modrić ipak nije toliko ozbiljno povrijeđen, a njegov povratak bi se mogao desiti za manje od mjesec dana.

"Očigledno je povreda manja nego što se činilo na početku i moguć je kraći oporavak. Čak smo jučer i iz kluba dobili informaciju da bi se mogao oporaviti za tri do četiri sedmice. Za takve povrede treba šest sedmica oporavka, ali Lukino koljeno ipak nije teže nastradalo i čini se da će se na teren vratiti ranije nego što je bilo najavljeno", navodi Marca.

Luka Modrić se ove sezone dva puta ozbiljnije povrijedio, a nakon druge povrede je u razgovoru za hrvatske medije istakao:

"U jednom trenutku mi se zavrtjelo u glavi od udarca. Znao sam da se nešto dogodilo i stvarno me zaboljelo. Najteže mi pada što sam se četiri i po mjeseca žestoko borio za povratak i sve je izgledalo sjajno, a onda sam se opet povrijedio. Ali, nema kukanja i želim se vratiti i prije kraja sezone. Želim zaigrati u finalu Lige prvaka i ove godine, jer ne krijem vjeru u svoje saigrače".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.