Produžio ugovor

Smalling još četiri godine u Manchester Unitedu

Crhis Smalling produžio je ugovor s Manchester Unitedom do ljeta 2019. godine.

Ovaj 25-godišnji defanzivac u redove tima sa Old Trafforda dospio je još 2010. godine, a sa Manchester Unitedom osvojio je dvije titule u Premiershipu i postigao devet golova. 

"Ponosan sam što igram za ovako veliki klub. Razvili smo se kao tim tokom sezone sa trenerom Luisom van Gaalom i sada igramo kao prava ekipa. Veoma je uzbudljivo biti sada u Manchester Unitedu, jer smo svi odlučni u namjeri da se vratimo tamo gdje nam je mjesto", rekao je Smalling. 

Sretan zbog produženja saradnje sa Smallingom bio je i trener Van Gaal. 

"Chris je veoma napredovao tokom mog kratkog boravka u klubu i postao je sastavni dio prvog tima. Postigao je nekoliko važnih golova ove sezone. Sretan sam što je potpisao novi ugovor", kazao je Van Gaal. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.