Trener Širokobriježana

Slišković: U Sarajevo dolazimo po pobjedu

Trener Širokog Brijega Blaž Slišković je uoči utakmice na Koševu kratko najavio predstojeći derbi kola, koji bi možda mogao i odlučiti novog prvaka države.

"Sutrašnja utakmica bi po mom mišljenju trebala da bude kao i svaka prvenstvena, ali posebo od velikog značaja pošto se sreću dvije ekipe koje se takmiče za najveći plasman", rekao je Slišković i dodao:

"Idemo u Sarajevo da odigramo kvalitetno, otvoreno i na pobjedu, a vjerujem da ćemo to i učiniti. Ovo su dvije ekipe koje su, uz Zrinjski, najkvalitetnije ekipe u našoj ligi. Za nas je uspjeh sve osim poraza, ali u Sarajevo dolazimo da osvojimo sva tri boda jer samo sa takvim mentalitetom možemo očekivati da ostvarimo pozitivan rezultat".

Sarajevo i Široki Brijeg se sastaju sutra (nedjelja) na stadionu Asim Ferhatović - Hase, s početkom u 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.