Propala karijera pod obručima

Drugi pick NBA draft se zalijevao pivom uz četničke pjesme

Nekadašnji srbijanski košarkaš Darko Miličić je godinama demonstrirao svoje umijeće pod koševima, osjetio je i slast igranja u NBA ligi, a nakon što je okončao košarkašku karijeru odlučio se oprobati ringu.

Nakon ringa otišao je i korak dalje, "karijeru" je nastavio u kafani, i to ni manje ni više nego uz četničke pjesme Baje Malog Knindže.

Miličić je pao u trans zbog pjesama pomenutog pjevača. Nag do pojasa nekadašnji centar je pjevao na sav glas, ispijao flaše piva i povremeno “zalijevao" tetovaže četničkih komandanata Nikole Kalabića i Momčila Đujića.

Za one koji ne znaju Miličić je izabran kao drugi “pick” NBA Drafta 2003. godine ispred igrača kao što su Bosh, Wade i Anthony.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.