Jasna poruka

Navijači upravi BVB-a: Produžite s Grosskreutzom, odmah!

Borussia Dortmund se na vrijeme “iščupala” iz krize tokom koje se u jednom trenutku nalazila i na samom dnu bundesligaške tabele.

Ipak, izabranici Jurgena Kloppa su na vrijeme podigli formu, zaigrali bolje i kvalitetnije, i sada se u finišu sezone bore za mjesto koje vodi u Europa ligu.

Ukoliko i izbore izlazak na euroscenu, Milioneri će tamo sasvim sigurno biti bez Jurgena Kloppa, ali s Thomasom Tuchelom. Trenerom čiji je angažman po odlasku Kloppa već potvrdila klupska uprava tima iz Vestfalije.

U proteklih nekoliko godina BVB je brzo ostao bez fudbalera koji su upravo u “žuto-crnom” dresu stvorili igračko ime. Götze Lewandowski, sada i Gündogannapustili su redove Milionera. Kako se ista stvar ne bi desila i s KevinomGrosskreutzom navijači Borussije su pred upravu svog kluba stavili ultimatum: Produžite s Grosskreutzom, odmah!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.