Watzke: Gundogan u Unitedu? Kontakta nije bilo

Demantovao glasine

Watzke: Gundogan u Unitedu? Kontakta nije bilo

Njemački Sky Sport prije nekoliko dana plasirao je informaciju o dogovorenom transferu Ilkaya Gundogana u Manchester United. 

Tim povodom odlučio se oglasiti i direktor tima iz Dortmunda Hans-Joachim Watzke, koji je istakao da kontakta povodom transfera Gundogana nije bilo na relaciji između Borussije i Manchester Uniteda.

"To nije tačno, kontakta sa Manchester Unitedom nije bilo. Ako nam Ilkay kaže da ne želi produžiti ugovor, sigurno je da ćemo prihvatiti njegovu odluku, ali u klub onda mora doći ponuda koja bi nas zadovoljila. Samo tad može otići", kazao je Watzke. 

Inače, Gundoganu ugovor sa Borussijom traje do ljeta 2017. godine, a za njegove usluge još su zainteresovani Bayern, Atletico, Juventus i Liverpool. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.