Potez viška

Utrčavanje navijača na teren kao sportska disciplina

E. Škorić

Grupa navijača Travnika onemogućila je normalno završavanje utakmice na Piroti.

Grupa domaćih navijača utrčala je na teren stadiona Pirota u 88. minuti, te su igrači otišli u svlačionice, a susret se na kraju nastavio tek kada se ispraznila tribina s “vatrenim fanovima Travnika”.

Prekid je trajao oko 20 minuta, a susret je završen rezultatom 0:0. Nije poznato čime su bili nezadovoljni domaći navijači, da li lošom partijom svojih igrača ili nekim sudijskim odlukama?

Scene koje su jučer viđene u Travniku nažalost nisu nikakav novitet u bh. nogometu iako, mora se priznati, manje ih je neko prošlih godina. Možemo slobodno reći da je utrčavanje na teren postala jedna od sportskih disciplina. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.