Remi u debiju na klupi Travnika

Memić: Htijenje nije dovoljno, potrebno je i znanje

Almir Memić na klupi Travnika debitovao je remijem, a Veziri u okviru 24. kola BH Telecom Premijer lige na svojoj Piroti nisu uspjeli savladati Olimpic.

Rezultat je nakon 90 minuta glasio 0:0, a ovaj susret obilježio je i prekid u 88. minuti utakmice kada su nezadovoljni domaći navijači utrčali na teren.

"Za protivnika smo imali dobru ekipu Olimpica. Momci su imali htijenje, međutim to htijenje nije bilo dovoljno morali smo imati i malo znanja", rekao je Memić nakon utakmice.

Dugogodišnji trener u mnogim stručnim štabovima Željezničara na klupi Travničana naslijedio je Husniju Arapovića nakon poraza Vezira na gostovanju kod Čelika.

"Jednostavno, šta je tu je. Nama preostaje čest kola da probamo naći modus kako da ostanemo u ligi. Danas smo se ipak namjerili na dobru ekipu Olimpica", zaključio je Memić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije