Emotivac stisnuo gas do daske

Kloppu je slavlje s igračima važnije od rukovanja s Pepom

Borussia Dortmund je u utorak navečer šokirala Bavarsku i sve navijače Bayerna. 

Milioneri Jurgena Kloppa su s igračem manje izdržali produžetke, a potom bolji izvođenjem penala izbacili Bayern iz polufinala DFB Pokala.

Trener BVB-a nije mogao sakriti svoje emocije nakon posljednjeg promašaja Bayerna s bijele tačke, pa pa munjevito potrčao da svojim fudbalerima kako bi zajedno s njima proslavio veliku pobjedu i plasman u finale najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u Njemačkoj. Za njega i njegove fudbalere četvrto Borussijino otkako je on trener.

I dok je trčao ka svojim fudbalerima Klopp nije primijetio Pepa Guardiolu koji se želio rukovati s njim. Strateg Borussije samo je "izbacio žmigavac" i otrčao ka svojim fudbalerima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.