Del Bosque: Želim špansko finale u Ligi prvaka

A. Beganović

Danas i sutra su na rasporedu prve utakmice polufinala Lige prvaka u kojima će snage odmjeriti Juventus i Real, te Barcelona i Bayern, a selektor španske reprezentacije Vicente del Bosque želi u finalu gledati španski okršaj.

"Želim vidjeti špansko finale iako će to reprezentaciji stvoriti dodaatne probleme uoči kvalifikacionih utakmica", izjavio je selektor španskog nacionalnog tima.

"Real i Barcelon su se zasluženo plasirali u polufinale gdje nema slabih protivnika. Veliki je to uspjeh i cijela Španija je ponosna", dodao je Vicente del Bosque.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.