Foto: TuzlaLive.ba

Čuvar mreže tuzlanske Slobode

Pirić: Idemo se nadigravati

Na krilima dvije vezena pobjede nad Vitezom i Drinom te dva remija sa Željezničarom i Radnikom, fudbaleri tuzlanske Slobode idu na kantonalni derbi sa Zvijezdom iz Gradačca. 

Husref Musemić neće moći računati na Efendića i Ivetića zbog kartona, a pod upitnikom su Zrnanović zbog povrede, Moranjkić koji je rekovalescent i Mehidić koji se poslije 15 dana odsustva priključio treninzima. 

Golman mlade reprezentacije BiH Kenan Pirić pred gostovanje na Banja Ilidži kaže kako njegov tim nema imperativ i da će rasterećeni pokušati doći do pozitivnog rezultata.

„Idemo se nadigravati sa Zvijezdom u kantonalnom derbiju. Motiv više je televizijski prijenos, a ako pružimo partiju kao u posljednje vrijeme siguran sam da ćemo ostati neporaženi“, kaže Pirić i nastavlja:

„Zadovoljan sam svojim učinkom. Forma mi je u usponu i do kraja prvenstva želim pružiti što bolje partije. Naš cilj smo gotovo ostvarili, imamo dobar tim koji će do kraja prvenstva sakupiti još bodova“, kaže Kenan Pirić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.