Zrnanović upitan za Zvijezdu, vratio se Mehidić

Novosti iz Slobode

Zrnanović upitan za Zvijezdu, vratio se Mehidić

Fudbaleri tuzlanske Slobode pripremaju se za kantonalni derbi sa gradačačkom Zvijezdom koji se u subotu igra na Banji Ilidži. 

Tim Husrefa Musemića je gotovo i teoretski obezbijedio opstanak, dok je timu iz Gradačca utakmica sa Tuzlacima posljednja prilika da uhvate priključak sa timovima koji se bore za premijerligaški život. 

Zbog žutih kartona neće igrati Perica Ivetić i Samir Efendić. Tokom sedmice na povredu noge žalio se i stoper Dilaver Zrnanović, čiji je nastup na stadionu Banja Ilidža pod znakom pitanja. 

Iz Švicarske se vratio Damir Mehidić, ali on najvjerovatnije neće biti u konkurenciji za sastav jer 15 dana nije trenirao sa ostatkom momčadi.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije