Fudbaler LA Galaxyja

Hušidić uskoro debituje za reprezentaciju BiH?

Selektor bh. reprezentacije, Mehmed Baždarević, na spisak za predstojeću kvalifikacionu utakmicu protiv Izraela mogao bi uvrstiti i Adisa Hušidića. 

Mediji u SAD-u objavili su informaciju da je vezni fudbaler LA Galaxyja već kontaktiran od strane čelnika NSBiH, pa je tako popularni "Baggio" već danas boravio u bh. konzulatu u Chicagu s namjerom da izvadi naš pasoš. 

Inače, ovaj 28-godišnji fudbaler već neko vrijeme pruža odlične partije u dresu aktuelnog prvaka američke MLS lige, a za tim iz Los Angelesa postigao je šest golova i upisao četiri asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.